RE Group

Re Group on monialainen konsultointi- ja suunnittelutoimisto, joka toimii kansainvälisesti asiakkaiden pitkäjänteisenä yhteistyökumppanina.

Olemme erikoistuneet teollisuuteen, kauppaan, logistiikkaan ja julkishallintoon.

Yrityksemme on mukana projektien elinkaaren kaikissa vaiheissa, liiketoiminnallisten tarpeiden tarkastelusta avainten luovutukseen.

Vahva kokemus tuotannon, logistiikan ja kaupan vaatimuksista takaa analyysien ja projektien joustavan sujumisen kaikilla osa-alueilla. Käytössämme on nykyaikaiset simulointi-, suunnittelu- ja laskentaohjelmistot. Suunnittelutyössä hyödynnämme tietomallia oikean lopputuloksen saavuttamiseksi.

Meitä on 70 eri alojen asiantuntijaa.

Toimintamme juuret ovat yli 90 vuoden takana.

Yrityksemme edeltäjä perustettiin Valio Meijerien Keskusosuusliikkeen toimesta, kun Suomi oli hyvin nuori. Meijerinisännät ymmärsivät vahvan asiantuntijatuen tarpeen kalliita laitoksia suunnitellessaan ja ylläpitäessään.

Toimistomme kehittyi sotien jälkeen vahvaksi arkkitehti- ja insinööriosastoksi osana Valiota haastavien hankkeiden parissa. Rakennustekninen osasto ajan hengen mukaisesti yhtiöitettiin ja laman tullessa yhtiö edelleen ulkoistettiin. Yksityiseen omistukseen siirtynyt toimisto, RE-Suunnittelu Oy, sai vahvan osaamispohjan ja vapauden kehittyä omaehtoisesti nykyiseen muotoonsa, RE Group.

COMPANY_MEMBER_LOGO_2015_CMYK
platinalogo2013_2016_FI
RALA_patevyys_RGB