Töissä RE Groupilla

Sinustako yksi meistä?

Seija Rautinen

“Olen ollut RE-läinen syksystä 2015. Ilahduin tänne tullessani lämpimästä, rennosta ja mukavasta työilmapiiristä, jossa kuitenkin kaikki painavat täysillä töitä. Vastaan omalta osaltani siitä, että arkkitehdit ja insinöörit voivat keskittyä suunnitteluun. Rentoudun ulkoillen ja innostun erityisesti, kun näen satunnaisia auringonsäteitä Suomen säässä. ”

Seija Rautinen

Simo Heikkilä

Juha Kiuru

Ammattilaisten yhteisö

Tuotamme monialaisesti rakentamisen suunnittelua. Työntekijöiden palautteen mukaan se rikastuttaa kunkin työtä. Oma suunnitteluala ja -työ eivät jää yksittäisiksi saarekkeiksi. Kokemusvuosista riippumatta ajantasaista tietoa karttuu rakentamisen suunnittelusta kokonaisuutena ja tietoa miten oma suunnittelutyö niveltyy muihin suunnittelualoihin ja kohteen lopputulokseen. Ja totta kai omalta suunnittelualaltakin löytyy pallottelukaveri parhaiden suunnitteluratkaisuiden löytämiseksi. 

”Positiivisinta ovat olleet mielenkiintoiset työt, rento ja ammattimainen johtaminen sekä aiempaa laajempi etätyömahdollisuus.”  

-arkkitehti Matias Manninen

Inhimillisen kokoinen toimisto

Inhimillisen kokoinen yritys tarkoittaa meillä sitä, että emme ole pieni tiettyyn suunnittelutyöhön erikoistunut toimisto, emmekä eri osastoihin katoavien työntekijöiden massatoimisto. Sopivan kokoisessa joukkueessamme kunkin vahvuudet pääsevät esille. Jollekin se merkitsee halua edetä uralla, toiselle syventymistä omaan erikoisosaamiseen. RE:llä molemmat ovat mahdollisia. 

Työyhteisöämme kuvataan rennoksi ja auttavaiseksi. Kynnys kysyä, keskustella ja vaihtaa mielipidettä on matala. Apuja ja ammattinäkemyksiä löytyy aina, ja asian vierestäkin löytyy juttukumppani. Eri alan ammattilaisten ja persoonien työskentely saman katon koetaan kehittäväksi ja virkistäväksi. 1.7.2022 alkaen pirteä työ on aiempaa paremmin mahdollista modernimmassa toimistossamme Atomitie 2:ssa Helsingin Pitäjänmäessä. 

”Keväällä 2014 aloitin nykyisen työsuhteeni etätyönä, josta 1–2 päivää viikossa toimistolla. Osa työkavereista on edelleen samoja kuin aloittaessani piirtäjänä v. 1989, mikä tuntuu tosi kotoisalta.”

-rakennesuunnittelija Tiina Tuominen

Työn ohessa

Määräajoin puhallamme ulos, laskemme hartiat alas ja suuntaamme arjen keskellä virkistyspäivälle. Se voi olla ergonomialuento, yhteinen ”pitkä lounas” tai regenaattorimme* miettimä yhteinen harraste. Vakioituna juttuna käymme pelaamassa sählyä yhteisellä salibandyvuorolla. 

Kaikki edelliset tähtäävät hyvään työarkeen. Työkalut, työpisteet ja muut ”kaupasta saatavat” työhön vaikuttavat tekniset asiat ovat tietysti tiptop. 

* RE:n sisäinen ryhmä joka ideoi aktiviteettejä.

Uskomme, että onnistuneet projektit lähtevät osaavista ja hyvinvoivista ihmisistä.

Siksi pidämme hyvää huolta henkilöstöstämme ja tarjoamme erilaisia henkilöstöetuja sekä aktiviteetteja.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Lounasetu

Henkilökunnan vapaa-ajan virkistystoimintaa

Laaja työterveyshuolto

Sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella

Ammattitaidon kehitys-
mahdollisuudet

Joustavat työajat,
etätyömahdollisuus

Matkapuhelinetu

Virikesetelit käytettäväksi esimerkiksi elokuviin tai teatteriin

Liikuntavuorot sulkapallossa ja salibandyssa

Yhtiön järjestämät tilaisuudet