Toimitilat

Erilaiset toimitilat ovat aina olleet RE-Suunnittelun erikoisosaamista. Monipuolinen osaaminen työympäristöjen suunnittelusta tuo osaamiseemme varmuutta ja asiakkaallemme työtilat, jossa toimialan erityisvaatimukset on osattu ottaa huomioon. Oli kohde sitten saneeraus- tai uudiskohde, niin hyvä työympäristö ja olosuhteet vaikuttavat suuresti työhyvinvointiin ja tehokkuuteen. Hyvin suunnitellut toimitilat ovat myös kilpailuetu henkilöstöä rekrytoidessa. Suunnittelussamme yhdistyvät modernit tekniset ratkaisut ja työn tekemisen ja työntekijän huomioiminen.

Referenssit

Senaatti Kiinteistöt, Maa- ja metsätalousministeriön peruskorjaus

Peruskorjauksen kohteena oli kaksi 1850-luvulla rakennettua rakennusta. Museovirasto asetti restauroinnille suojelutavoitteet. Hankkeen tarkoituksena oli myös korjata rakennuksen sisäilmaongelmat.

Lue lisää

Toimitilat

Katso kaikki toimitilareferenssimme

Lue lisää

HUSLAB toimitalo

HUSLABin rakennus on osa HUSn laajempaa rakentamisketjua Meilahdessa. Se liittyy toiminnallisesti tontilla olevaan Haartman-Instituuttiin, mikä on arkkitehti Einari Teräsvirran vuonna 1965 Helsingin Yliopistolle laboratorio- ja opetuskäyttöön suunnittelema rakennus. Ko. rakennukseen tehdyn perusteellisen saneerauksen suunnitteli RE Suunnittelu Oy.

Lue lisää

Aiheeseen liittyvät blogikirjoitukset

Erikoisosaamisena Turvatilat

Asetusten mukaiset turvatilat RE Groupilta. RE Group toteuttaa turvatiloja julkisiin ja salaisiin kohteisiin, joissa kaivataan niin perus- kuin räätälöityjä ratkaisuja täyttämään kriteeristön vaatimukset.

Lue lisää

Haluamme auttaa sinua, ota yhteyttä

Ammattitaitoiset ja osaavat suunnittelijamme ovat täällä sinua varten.
Olemme kumppanisi suunnitteluprosessin alusta loppuun.