Tuotantokeittiöt ja ravintolat 

RE-Suunnittelussa on vahva kokemus erilaisten tuotantokeittiöiden ja ravintoloiden suunnittelusta. Olemme olleet suunnittelemassa ruokapalvelun ja siihen liittyvän logistiikan rakennuksia mm. kaupungeille ja Puolustushallinnolle. Erilaiset tuotantoprosessit ovat meille tuttuja ja monialainen osaaminen antaa asiakkaallemme kokonaisuutta palvelevat ratkaisut. Hygienia, tuoteturvallisuus, tuotantotehokkuus, työolot ja -turvallisuus, logistiikka – otamme toiminnan vaatimukset huomioon eri suunnittelualojen näkökulmista.  

Referenssit

Seinäjoen Ruokatalo

Seinäjoen kaupungin omistamasta keskuskeittiöstä toimitetaan kouluille ja päiväkodeille aterioita vuorokaudessa n. 12 000 kpl. Tilan yhteydessä on myös Seinäjoen kaupungin materiaalihallinnon keskusvarasto.

Lue lisää

Voimian Pata

Hyvin tehty pohjatyö on avainasemassa yksityiskohtien suunnittelussa, jotta asiakkaan arkipäivä uudessa työympäristössä olisi tehokasta ja turvallista. Tutustu Pirkanmaan Voimia Oy:n uuden tuotantokeittiön arkkitehtisuunnitteluun.

Lue lisää

Aiheeseen liittyvät blogikirjoitukset

Hygieniaosaaminen on osa suomalaista vientivalttia

Suomalaiset elintarvikkeet tunnetaan puhtaina ja laadukkaina tuotteina. Yleensä aiheen käsittelyssä tuodaan esille puhdas luonto, luonnonmukaiset raaka-aineet sekä kontrolloitu ja säädelty jalostus kuluttajatuotteeksi. On kuitenkin huomioitavaa, että tuotteiden logistiikkaan, valmistukseen ja varastointiin tarvitaan huipputasoista hygieniaosaamista ja prosessien tuntemusta.

Lue lisää

Haluamme auttaa sinua, ota yhteyttä

Ammattitaitoiset ja osaavat suunnittelijamme ovat täällä sinua varten.
Olemme kumppanisi suunnitteluprosessin alusta loppuun.