Logistiikka

Pitkäaikaisimmat asiakassuhteemme liittyvät logistiikkaan. Merkkinä luottamuksesta asiakkaamme ovat palanneet, kun tuoteportfolioon tai toimintaan on tulossa muutoksia.

Suunnittelemme materiaalien hallintaa liiketoiminnan näkökulmasta: varmuusvaraston koko palvelee toimintaa, toimitusvarmuus säilyy ja kustannustehokkuus lisääntyy. Logistiikan suunnittelumme kohdistuu tuotantoprosessin, varastoinnin, sekä saapuvan ja lähtevän materiaalin logistisiin ratkaisuihin. Kohteena voi olla esim. tuotantolaitos, palveluyksikkö, kaupan keskus- tai välivarasto.

Ota yhteyttä

Referenssit

Seinäjoen Ruokatalo

Seinäjoen kaupungin omistamasta keskuskeittiöstä toimitetaan kouluille ja päiväkodeille aterioita. Tilan yhteydessä on myös Seinäjoen kaupungin materiaalihallinnon keskusvarasto

Lue lisää

SOK:n Logistiikkarakennus

Lue lisää

Voimian Pata, Tampere

Hyvin tehty pohjatyö on avainasemassa yksityiskohtien suunnittelussa, jotta asiakkaan arkipäivä uudessa työympäristössä olisi tehokasta ja turvallista. Pirkanmaan Voimia Oy:n uuden tuotantokeittiön arkkitehtisuunnittelussa oli useita ominaisvaatimuksia.

Lue lisää

Logistiikkatilat

Katso kaikki logistiikkatilojen referenssimme

Lue lisää

Aiheeseen liittyvät blogikirjoitukset

Vajaahappimenetelmä vaihtoehdoksi palonsuojaukseen

Perinteiset automaattiset sammutusjärjestelmät aktivoituvat vasta palon sytyttyä savun tai kuumuuden laukaistessa saamutusjärjestelmän. Vajaahappimenetelmä on sen sijaan aktiivinen palonsuojaus, joka perustuu tulta ruokkivan hapen määrän rajoittamiseen.

Lue lisää

Haluamme auttaa sinua, ota yhteyttä

Ammattitaitoiset ja osaavat suunnittelijamme ovat täällä sinua varten.
Olemme kumppanisi suunnitteluprosessin alusta loppuun.