neea työharjoittelussa

“Tuleville työntekijöille sanoisin, että tulee RE Groupille töihin avoimin ja positiivisin mielin. Työskentely täällä on mukavaa, sinua autetaan ja kysymyksiisi vastataan aina.”

Hei! Olen Neea ja opiskelen rakennusarkkitehdiksi Savonia-ammattikorkeakoulussa kolmatta vuotta. Olin työharjoittelussa RE Groupilla neljän kuukauden ajan.

Päädyin RE Groupille sattumalta. Työharjoittelupaikkaa etsiessäni selasin netistä arkkitehti- ja insinööritoimistoja. Silmiini osui RE Groupin vanha toimipiste Jyväskylässä, jonne laitoin hakemuksen. Minuun oltiin nopeasti yhteydessä ja kysyttiin kiinostustani työharjoitteluun RE Groupin nykyisessä toimipisteessä Helsingissä. Innostuin mahdollisuudesta ja suuntasin työhaastatteluun. Pian haastattelun jälkeen sainkin kuulla, että minut otettaisiin mielellään työharjoitteluun!

Minut otettiin RE Groupilla vastaan hyvin ja olen viihtynyt yrityksessä erinomaisesti. On ollut ilo työskennellä eri alojen ammattilaisten kanssa. Työtehtäväni olivat arkkitehtisuunnittelun puolella, jossa olin mukana kolmessa eri projektissa. Työtehtäviini kuului rakennusosamallinnusta, objektien mallinnusta sekä työ-, osa- ja loppupiirustusten laatimista Revit- ja Autocad-ohjelmilla.

Työskentely RE Groupilla on vastannut harjoittelulle asettamiani tavoitteita. Olen saanut paljon oppia mallintamisen ja erilaisten piirustusten osalta. Kaikkein merkittävin asia minulle on ollut työkokemuksen kerryttäminen.

Tuleville työntekijöille sanoisin, että tulee RE Groupille töihin avoimin ja positiivisin mielin. Työskentely täällä on mukavaa, sinua autetaan ja kysymyksiisi vastataan aina. Tulet myös oppimaan paljon ja kehittämään taitojasi!