“Teen siis paljon asioita töissä, että vapaa-ajalla. Välillä tuntuukin, että arjen aikatauluttaminen ei onnistuisi ilman RE Groupin käytössä olevaa liukuvaa työaikaa.”

Moi! Olen Olli Eloranta ja koulutukseltani olen sähkötekniikan insinööri. Aloitin sähkösuunnittelijana RE-Suunnittelu Oy:ssä keväällä 2010. Työskentely yrityksessä on mukavan haasteellista monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien myötä. Hienoa onkin, että saa tehdä suunnittelutyötä hyvin erilaisten tehtävien ja projektien parissa. Kymmenen vuoden kokemuksella voin todeta, että eri alojen asiantuntijoiden kanssa on hienoa työskennellä ja erityistesti arvostan työkavereitani, joilta saa tarvittaessa aina apua.

Urheilu on aina kuulunut keskeisesti elämääni ja vapaa-aika kuluukin usein futsalkentällä. Tämän lisäksi tykkään myös matkustella ja liikkua luonnossa. Mikään ei tuuleta päätä niin hyvin kuin kalastaminen. Teen siis paljon asioita töissä, että vapaa-ajalla. Välillä tuntuukin, että arjen aikatauluttaminen ei onnistuisi ilman RE Groupin käytössä olevaa liukuvaa työaikaa.