RE Group työpaikkana

RE Group on monialainen suunnittelutoimisto, joka toimii kotimaassa ja kansainvälisesti asiakkaiden pitkäjänteisenä yhteistyökumppanina. Olemme erikoistuneet elintarviketeollisuuden, kaupan, logistiikan ja julkishallinnon tuotantolaitoksiin ja toimitiloihin. Yrityksemme on mukana projektien elinkaaren kaikissa vaiheissa. Osana RE Groupia pääset ottamaan haltuun koko projektin aina liiketoiminnallisten tarpeiden tarkastelusta avainten luovutukseen.

Vahva kokemus tuotannon, logistiikan ja kaupan vaatimuksista takaa analyysien ja projektien joustavan sujumisen kaikilla osa-alueilla. Vahva kokemuksemme takaa myös työntekijöillemme laajan kokonaisnäkymän eri suunnittelualoihin. Käytössämme on nykyaikaiset simulointi-, suunnittelu- ja laskentaohjelmistot. Suunnittelutyössä hyödynnämme tietomallia oikean lopputuloksen saavuttamiseksi.

Meitä on 55 eri alojen asiantuntijaa. Kanssamme saat mahdollisuuden oman tietotaidon ja osaamisen kehittämiseen. Meillä työnteko on mielekästä ja monipuolista. Tervetuloa osaksi mukavaa ja rentoa työyhteisöämme!

Avoimet työpaikat

RE Group etsii nyt prosessi- ja laitossuunnittelun vetäjää sekä prosessi- ja putkistosuunnittelijoita.

Arkkitehti-, LVI- ja sähkösuunnittelu

Martti Heikkinen

Hallituksen puheenjohtaja

Rakennesuunnittelu

Jari Salminen

Toimitusjohtaja