Menestyksekästä yhteistyötä Valio Oy:n kanssa

Valio Oy on vuonna 1905 perustettu suomalainen meijeri ja ruokatalo. RE Groupin pitkäaikaisena kumppanina olemme päässeet toteuttamaan lukuisia suunnitteluprojekteja kaikille tarjoamillemme suunnittelualoille ympäri Suomen. Viimeisin suuri projektimme on ollut Lapinlahden L4 jauhetehdas. Suurempien projektien lisäksi suunnittelemme Valiolle jatkuvasti pienempiä investointeja sekä ylläpitoprojekteja.

“Olemme tehneet yhteistyötä RE Groupin kanssa menestyksekkäästi jo yrityksen perustamisesta lähtien. Kymmenien vuosien aikana luottamus yhteiseen tekemiseen on kasvanut suureksi ja voimme luottaa siihen, että RE Group suunnittelee juuri meille toimivimmat ratkaisut.

RE Group on vienyt osaamistaan systemaattisesti eteenpäin aina 90-luvulta lähtien. On hienoa nähdä, kuinka yrityksessä panostetaan myös tiedon parempaan hyödyntämiseen. Vuosien aikana erilaiset järjestelmät, mallinnukset sekä 4D-suunnittelu ovat nousseet entistä suurempaan rooliin. Tämä nykyaikainen tapa viedä asioita eteenpäin on myös RE Groupille luontevaa ja se tekee suunnittelusta sujuvaa.

Yleensä projektien aikataulu on tiukka ja kiirettä syntyy. Joskus tuntuu, että projekteja tulisi saada liikkeelle ennen kuin tiedetään, mitä itseasiassa ollaan tekemässä. Antamalla hyvät lähtötiedot, voimme luottaa siiten, että suunnittelu RE Groupilla lähtee kuitenkin sujuvasti liikkeelle. Mielestäni kokenut pääsuunnittelija onkin kullan arvoinen: hän osaa hakea oikeat ja toimivat ratkaisut, mikä on äärimmäisen tärkeää. “

Jukka Partti, Valio