“Onneksi uudessa tiimissä on innokkaita kollegoita tarjoamassa vetoapua uuteen ympäristöön sisään pääsemiseen!”

“Hei, olen Matti Keski-Sipilä. Aloitin työskentelyn RE Groupilla syksyllä 2019. Koulutustaustaltani olen prosessitekniikan diplomi-insinööri Oulun yliopistosta, josta valmistuin vuonna 2004 tuotantotekniikan ja prosessikehityksen opintosuunnalta. Opintojen jälkeen olen työskennellyt insinööritoimistossa ja laitetoimittajan palveluksessa, jotakuinkin 15 vuotta, erilaisten hankkeiden parissa prosessisuunnittelu vastuualueena. Vuosien varrella merkittävässä roolissa ovat olleen vesien käsittelyyn liittyvät askareet.

Hain keväällä avoinna ollutta prosessisuunnittelun projektipäällikön työpaikkaa melko lailla hetken mielijohteesta. Työnhaun taustalla oli toki toive monipuolisista ja vaativista prosessiin ja projektien hoitamiseen painottuvista tehtävistä. Näihin toiveisiin työpaikkailmoitus vastasi hyvin, jonka vuoksi hakuprosessiin mukaan hyppääminen tuntui houkuttelevalta.

Hakuprosessi sujuikin oikein mukavassa hengessä. Näin tuoreeltaan eli reilun kuukauden jälkeen työkenttä vaikuttaa tosiaan hyvin monipuoliselta ja kiinnostavalta. Kuten odotinkin, työssä on tuttuja piirteitä aikaisemmasta. Prosessin näkökulmasta projekteissa laaditaan yleensä samantyyppistä suunnitteluaineistoa teollisuudenalasta riippumatta. Ja aikaisempaa sivuten – vesienkäsittelyyn liittyvät haasteetkin ovat jo ehtineet nostaa päätään. Toisaalta uuttakin asiaa on ollut aika tavalla, työkalut ovat uusia ja prosessit monelta osin erilaisia. Onneksi uudessa tiimissä on innokkaita kollegoita tarjoamassa vetoapua uuteen ympäristöön sisään pääsemiseen!”